A LA CUA DE BOU A LA CASSOLA.
Feia molt de temps que tenia ganes
de fer un homenatge a aquest plat.
Per començar, poseu el brou de carn
i el vi negre en una cassola.
Deixeu-lo coure sense que arribi a bullir.
En una paella amb una mica d'oli salteu
les pastanagues, el porro i les cebes tot
tallat ben petit.
Enfarineu la cua de bou i fregiu-la en una
paella amb oli abundant fins que estigui
dauradeta.
Tot seguit, afegiu les verdures saltades,
la cua de bou, les patates pelades
i esqueixades, els tomàquets tallats a
quarts, el manat d'herbes,la sal i el pebre
a la cassola del brou i el vi, i deixeu-ho
coure al forn durant unes 4 hores i mitja.
Finalment, desossada la cua, i amb tots
els ingredients triturats, en un motlle
feu com un flam.
SENSE PARAULES.
Jordi García Miguel.
2-3-2014
Excursionisme
Benvinguts al meu bloc d'Excursionisme. Sóc des de fa molts anys un gran aficionat a fer excursions, En aquest bloc, publicaré els meus itineraris detallats de diferents excursions, bàsicament, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, al Parc Agroforestal de Terrassa, a la Vall de Camprodon, a la Garrotxa, a Montserrat, Parc Natural del Montnegre i el Corredor, la Serra de Marina, Parc Natural del Montseny,...També alguna poesia meva, sóc un amant de la poesia.
Espero que us agradi i pugui ser-vos útil per fer excursions.Una abraçada,
Jordi
No hay comentarios:
Publicar un comentario