EXCURSIÓ DE
DIVENDRES DIA 1 DE MAIG AL PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC.
TEMPS A
RITME NORMAL SENSE INCLOURE ALGUNA
PARADA DE 5 MINUTS, NI EL TEMPS DE FER FOTOS ( unes 170 fotos ) I TAMBÉ SENSE
INCLOURE El TEMPS DEL PIC-NIC ( a la Balma de l’Espluga, portàvem el menjar de casa ).
En total són
unes 4 hores i 45 minuts caminant.
No és
excessivament dur.
El més dur ,
en la meva opinió, són els primers 20 minuts, de l'Alzina del Sal.lari al Coll
de Tres Creus. Del Coll de Tres Creus al Coll de Boix és pla. Del Coll de Boix
al Hospital de Sang i Cova Cort Fosca, pràcticament baixada i una mica de
pujada curta. Del Hospital de Sang al Turó i Balma de l'Espluga, és pla . Del
Turó i Balma de l'Espluga a la Font de la Pola , puja però no molt i de la Font
de la Pola al cotxe, és pla i baixada.
SORTIDA DE
TERRASSA A LAS 10h
PROTAGONISTES:
-M.C. Torras
( Turner )
-Antonia
Pineda
-Jordi
Garcia ( guía )
ANEM AMB
COTXE FINS AL PÀRQUING DEL PARC, CONEGUT COM: ALZINA DEL SAL.LARI QUE ESTÀ AL
KM 11,1 de la carretera de Matadepera a la Mata , uns 30 minuts .
COMENCEM A
CAMINAR A LES 10h 30 minuts.
RECORREGUT
CIRCULAR:
Alzina del
Sal.lari – Coll de Tres Creus ( 20 minuts ) – Coll de Boix ( 35 minuts i 55
minuts acumulats ) - Cova Cort Fosca ( dins hi ha la Font del Rossinyol ) i
Hospital de Sang (guerra carlins) - ( 60 minuts i 115 minuts acumulats ) - Turó
i Balma de l’Espluga ( 60 minuts i 175 minuts acumulats ) – DINEM ( 45 minuts
) – Castellots de Tanca ( 45 minuts i
220 minuts acumulats ) – Font de la Pola ( 20 minuts i acumulats 240 minuts) – Balma de La Porquerissa ( 10 minuts i 250
minuts acumulats ) - Coll de Tres Creus ( 15 minuts i 265 minuts acumulats )–
Alzina del Sal.lari ( 20 minuts i acumulat total 285 minuts ).
TOTAL TEMPS CAMINANT: 4 hores i 45 minuts.
TOTAL TEMPS DE DINAR: 45 minuts ( truita de patates,
llom arrebossat, fruita i fruits secs ).
TOTAL TEMPS DE PARADES CURTES ( 5 minuts ) I FER
FOTOS: 20 minuts.
TOTAL TEMPS:
5 hores 50 minuts.
ARRIBEM A
TERRASSA A LES 17 hores.
HEM GAUDIT MOLTÍSSIMMMMMM.
1/5/2015
No hay comentarios:
Publicar un comentario