Excursionisme

Benvinguts al meu bloc d'Excursionisme. Sóc des de fa molts anys un gran aficionat a fer excursions, En aquest bloc, publicaré els meus itineraris detallats de diferents excursions, bàsicament, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, al Parc Agroforestal de Terrassa, a la Vall de Camprodon, a la Garrotxa, a Montserrat, Parc Natural del Montnegre i el Corredor, la Serra de Marina, Parc Natural del Montseny,...També alguna poesia meva, sóc un amant de la poesia.

Espero que us agradi i pugui ser-vos útil per fer excursions.


Una abraçada,

Jordi

martes, 4 de marzo de 2014

A LA SANDRA



A la Sandra
----------------------------------
Sandra filla, ja sens dintra teu
aquell petit batec d'un altre cor,
aquella gran i dolça sensació
que sols una dona pot sentir.
Quan psicològicament t'adones
del gran pas que estàs vivint.
Portant dins aquesta filla
a qui vols donar amor i vida,
i que ja t'omple d'alegria
tot i estant cap a la fi del camí.
I aquell cop d'un peu inquiet
que sempre et treu una rialla,
aquell vincle entre totes dues...
Aquella carícia que dia rere dia
ja t'omple d'aquella estimació
que un dia serà compartida.
Que durant nou mesos aquest
miracle de portar una nova vida
només heu viscut tan intensament
la nova nina i tu amb el teu marit.

Jordi Garcia Miguel.
Futur avi emocionat.
4-3-2014

domingo, 2 de marzo de 2014

A LA CUA DE BOU A LA CASSOLA.

A LA CUA DE BOU A LA CASSOLA.

Feia molt de temps que tenia ganes
de fer un homenatge a aquest plat.
Per començar, poseu el brou de carn
i el vi negre en una cassola.
Deixeu-lo coure sense que arribi a bullir.
En una paella amb una mica d'oli salteu
les pastanagues, el porro i les cebes tot
tallat ben petit.
Enfarineu la cua de bou i fregiu-la en una
paella amb oli abundant fins que estigui
dauradeta.
Tot seguit, afegiu les verdures saltades,
la cua de bou, les patates pelades
i esqueixades, els tomàquets tallats a
quarts, el manat d'herbes,la sal i el pebre
a la cassola del brou i el vi, i deixeu-ho
coure al forn durant unes 4 hores i mitja.
Finalment, desossada la cua, i amb tots
els ingredients triturats, en un motlle
feu com un flam.
SENSE PARAULES.

Jordi García Miguel.
2-3-2014